Tøjstativ i butik

Giv et stilet tøjstativ i børnehøjde som gave

Er du på udkig efter en god gave til et modebevidst barn, der synes at have næsten alt? Så kan et tøjstativ i børnehøjde meget vel være lige netop den gave, du er på udkig efter.

Et flot tøjstativ bidrager ikke kun til at skabe orden og en god stil på børneværelset, det gør det samtidig til en sjov, hyggelig og inspirerende proces at finde det rette outfit til dagen i skolen eller børnehaven. Og er barnet endnu ikke nogen fuldblods-fashionista, så bliver det det med garanti.

Børn kan være meget modebevidste

Meget tyder på, at børn i dag er mere modebevidste end nogensinde før. Det er i hvert fald min egen erfaring som far til en lille fashionista på kun tre år. Tænker jeg tilbage på min egen barndom, så mindes jeg aldrig at have skænket min påklædning synderligt mange tanker. Det vigtigste kvalitetskriterium var, at boksere skulle kunne holde til nogle glidende tacklinger i skolegården, og ellers måtte tilfældet råde. Og selvom det ikke synes at være store krav at stille til sit tøj, så ville det alligevel have været praktisk at have overblikket over garderoben.

Og hvem ved, måske var jeg vokset op med nogle mere heldige tøjkombinationer. 

Hos min 3-årige datter anno 2021 synes emnet påklædning dog at være en helt anden historie. Hun ved præcis, hvad hun gerne vil have på, og hvis mor har en blomstret kjole på, så er der ikke et øje tørt, med mindre der dukker noget op til hende, som der matcher.

Børne-tøjstativer er en hyggelig og genial opfindelse

Af samme grund gik min kone og jeg på opdagelse for at se, om ikke der fandtes tøjstativer i børnehøjde, som ville passe ind i vores lille prinsesses værelse – og vi blev overrasket over de mange fede, hyggelige og yderst æstetiske muligheder. Vi endte med at forskønne hendes kongerige med det søde tøjstativ RackBuddy Judy fra danske RackBuddy, og det har været en gave, der virkelig har spredt stor glæde. Det at finde tøjet til dagen er blevet en rigtig hyggelig proces, og ofte indgår tøjstativet oven i købet i princesse-lege og andet.

Derudover er det blevet lettere at beholde overblikket over, hvad der er af rent tøj, hvornår børnetøjet skal vaskes osv. Det viste sig at være en gave med mange fordele!

Et kæmpe udvalg af fede tøjstativer af vandrør

Vi kendte ikke i forvejen til RackBuddy og gik derfor på opdagelse i deres spændende sortiment. Kort sagt så er RackBuddy en virksomhed, der fremstiller moderne, minimalistiske tøjstativer af rustikke vandrør samt hele walk-in-løsninger og meget mere. Deres design er som taget ud af et fedt New-Yorker-loft, men virker alligevel dansk på den fede måde. Det er en kombination, der holder, og efter at have set de mange innovative muligheder er jeg overbevist om, at vores næste tøjstativ i voksenhøjde også kommer fra RackBuddy.

Lad dig inspirere af de mange muligheder

Et tøjstativ fra RackBuddy Kids er en fed gave, som er blevet taget virkelig godt imod hjemme hos os. Men uanset om du er på udkig efter en god gave til et barn eller bare vil forkæle dig selv, så bør du unde dig selv at tage på inspirationstur i hele RackBuddys sortiment.

God fornøjelse!