Børn med gaver

Find nemt din næste gave til et barn

At vælge gaver til andre folks børn kan være rigtig svært. Det er lidt en balancegang. Man skal ikke bruge for mange penge, og ikke for få. Derudover skal man tænke over barnets interesser. Dreng? Pige? Og hvad går man ud fra sådan et barn ønsker sig. Jeg vil nu give dig nogle gode fifs til at købe gave til andres børn. 

Børn kan være meget forskellige, og det kan være svært at gætte hvad de lige ønsker sig. Først og fremmest skal man dog overveje hvad ens budget er. Det kan nemlig virke meget ude af proportioner hvis man bruger for mange penge. Derfor vil jeg anbefale at man som ven af familien giver en gave for 0-500kr. Medmindre man er nært familiemedlem vil alt over 500kr virke meget voldsomt.

Selve gaven skal man både prøve at rette efter barnets alder og ønsker. Man kan lave den helt klassiske hvor man ringer til forældrene, og hører hvad de har gjort sig af tanker. Dette vil kunne hjælpe dig, og sende dig i den rigtige retning. Hvis ikke dette er en mulighed skal du til at kigge på ungernes alder. Børn fra 1-7 år kan man som regel klare i en BR. Du vælger noget legetøj til barnets interesser.

Ældre børn

Børn i alderen 7-12 år er noget sværere at købe gaver til. Legetøj skal være relativt målrettet efter dem før de synes det virkelig er sjovt. En god tommelfinger regel er at hvis ikke du kender barnet, og dets interesser, så skal du overveje at sætte et bytte mærke på gaven. Legetøj til børn i alderen 7-12 år er som regel noget som de kan bruge med deres venner eller familie. Derfor er det super smart, at købe spil, eller udendørs legetøj. På den måde giver du en gave der bliver ved med at give.

Når man skal købe Gaver til børn (0-500kr) som er ældre end 13 så skal man ikke længere købe legetøj. Her vil du købe en gave til en ung der gerne vil ses som voksen. Hvis du kender den unge godt, vil du selvfølgelig købe noget som du ved den unge kan lide. Hvis ikke kan man komme langt med gavekort. Gavekortet kan du købe til div. Tøjbutikker, eller elektronik. Dette kunne selvfølgelig være elgiganten, eller urban outfitters. Vi håber at disse forslag kan hjælpe dig lidt med din jagt på den perfekte gave.