Forskellige armbåndsure

Giv dit barn en lærerig gave i form af et armbåndsur

Nogle børn har det hele. Tøj, legetøj, møbler til deres værelse, forskellige sjove gadgets og lignende. Det kan derfor godt være svært at finde på en god gave, når det er jul, eller barnet har fødselsdag.

Men en ting, mange ikke normalt tænker på at give, er et armbåndsur. Dette er faktisk en enormt god gave, da det både er funktionelt og smart, og det lærer dit barn en masse om tal og tid.

Vælg det rette design

Mange børn tænker nok på et armbåndsur som en lidt voksen gave. Men det er ikke nødvendigvis nogen dårlig ting, da mange børn også gerne vil ses som mere voksne eller modne, end de måske er.

Der er dog masser af gode muligheder for at finde ure lavet til børn, der både passer i design og størrelse. Det er ofte ure, der kan holde til vild leg og som har designs, der appellerer mere til børn.

Kig efter farver eller designs, der passer til dit barns stil, interesser og smag. På Ditur kan du finde et stort og flot udvalg af både billige ure og designerure til børn. Det er ofte muligt at finde ure, der har designs med kendte karakterer fra børneunderholdning som film, serier og spil.

Du kan bl.a. opleve mærker såsom:

  • Jaguar ure
  • Seiko ure
  • Dissing ure
  • Quartz ure

Hvis barnet er lidt ældre og helst ikke vil ses som for lille, er det en god idé at styre udenom de ure, der meget tydeligt er lavet til børn. Her er det muligt at vælge nogle med et mere simpelt og voksens design.

Det kunne for eksempel være ure af mærket Jaguar ure eller Seiko ure eller i én farve, hvor der er muligheden for at vælge barnets yndlingsfarve.

Men husk dog at måle vedkommendes håndled inden i vælger at trykke køb. Alternativt kan man også kontakte en ekspedient online hos ditur.

Lær tiden at kende

Et armbåndsur er et godt første skridt på vejen for dit barn, når det skal lære at bruge et ur. I kan starte med at øve tiden sammen og lære specifikke ting, som hvornår det er sengetid, hvornår I skal spise, og hvornår de bliver hentet fra skolen.

Barnet får hurtigere en fornemmelse af, hvad en time for eksempel er, når de hele tiden har et ur ved hånden og kan tjekke, hvor meget tid der er gået på forskellige tidspunkter.

Dette kan også hjælpe med deres talforståelse, logiske tænkning og matematiske evner. Det er derfor en rigtig praktisk gave at give til det nysgerrige barn, der gerne vil lære mere, men også til barnet, der måske kæmper lidt med det matematiske. Giv dem god tid til at blive vant til at tjekke tiden på deres ur.

Jaguar ur til det store barn og teenageren

Hvis du overvejer at købe et ur til det store barn eller teenageren, kan det godt være nødvendigt at gå over til voksenafdelingen. Især teenager vil for alt i verden ikke have et børneur.

Her dér det en god idé at kigge på gode mærke med flotte designs som for eksempel Jaguar. Et Jaguar ur kan være rigtig mange ting, da de har et stort udvalg af designs. Jaguar ure laver desuden både ure til kvinder og ure til mænd, og det er derfor nemt at finde noget til alle.

Når du skal købe et armbåndsur til teenageren, så husk at overveje, hvad deres egen, personlige stil er. Hvilke farver går de med? Hvilke materialer?

Kig for eksempel under Jaguar herreur for at få inspiration og indsigt i hvilke design, der findes, og brug dem til udgangspunkt for at finde frem til det helt rette design til dit barn.

Vil du gerne give dit barn en anden gave, så kan du finde gaveideer her.