Hvad giver man en baby i gave?

At give gaver til en helt lille baby kan være en udfordrende opgave. Er babyen helt lille, så er gaven ofte mere henvendt til forældrene. Men når babyen bliver lidt større, så er der faktisk visse ting der kan stimulere og underholde det kære barn.

Her får du lidt inspiration til hvad du kan give i gave til et meget lille barn.

Babyen elsker former og farver

I starten af barnets liv er alt nyt for det nye væsen. Babyer er i konstant udvikling, også når det kommer til syn og hørelse. Sanserne er nemlig ikke helt udviklede, når barnet bliver ført, og former og farver er derfor noget babyen kan synes er meget spændende.

Under barnets udvikling at det vigtigt at stimulere det og præsentere det for massevis af former og også farver.

I den forbindelse kan en gave med eksempelvis Mickey Mouse figurer eller dyremotiver være det rette værktøj til udvikling.

Mange Disney-motiver er farverige og velegnet til små børn, og en baby kan unægteligt få mange timer til at gå med at kigge på spændende motiver.

Musikalsk udfoldelse; instrumenter til børn

En anden ting der altid vil være en succes hos de mindste er instrumenter.

I dag findes der et hav af instrumenter som er specielt fremstillede til børn. Altså instrumenter som børnene kan pille ved og tygge på, uden at de afgiver skadelige kemikalier.

At give en guitar, en fløjte eller en tromme til et lille barn kan være med til at stimulere barnets hørelse og motorik. Udover stimulans er instrumenter også et sjovt legetøj, og de særlige lyde kan give både barnet og dets forældre mange gode timer.

Visse instrumenter skal måske administreres primært af forældrene i starten, men når barnet bliver lidt ældre, så kan instrumentet tages i brug igen. Hvem ved, måske er det netop dit instrument der bliver startskuddet til en blomstrende musikkarriere for barnet.

Tøj og accessories; en brugbar gave

Det er ingen hemmelighed at babyer hurtigt vokser ud af deres tøj. Før man som forældre har set sig om, kan de ikke passe tøjet fra den forgangne uge.

I den forbindelse kan det være en god idé at købe passende tøj til barnet, og eventuelt rådføre sig med forældrene, så man ikke køber den forkerte størrelse. Her kan Mickey Mouse-tøj også være en god løsning for babyen med sans for former og farver.

Selvom at den slags gaver måske er mere henvendt til forældrene end børnene selv, så er de dog meget funktionelle og kan spare forældrene for både tid og penge.

Derudover kan du vælge at købe tøj der er skånsomt for både babyen og miljøet, og derved give barnet de bedste forudsætninger for en god udvikling.

At klæde børn på er ikke længere kun et spørgsmål om at være praktisk, der findes faktisk så mange produkter på markedet, at du som forældre kan vælge at give barnet en helt unik stil.

Det kan være sjovt at købe interessant eller anderledes tøj til børn, så synes du at en tøj-gave er en god løsning, så find eventuelt accessories eller unikke beklædningsgenstande der giver barnet et særligt udtryk.

Find flere gode gaver til børn her.