Barn med gave

Den perfekte gave til dit barn

Det kan være rigtig svært som mor at skulle vælge den helt perfekte gave til dit barn. Der er ingen i verden der kender dem bedre end du gør, men det er stadigvæk en kamp hvert eneste år. Og hvad er en god gave?

Normalt er det noget man selv kunne tænke sig, men med ungerne er det en smule sværere. Der skal du både ind tænke alder, køn og interesser. 

Vi håber at du ville kunne finde lidt inspiration på den liste vi har lavet her. Der er en smule til en masse forskellige gaveideer, til alle aldre og interesser.

Udendørs gyngestativ

Gyng, gang, gyng, gang … Timevis kan gå med leg udenfor, og det bliver kun sjovere hvis barnet kan tage en vild gyngetur på gyngestativet.
Det er en af de store gaver til børn, så hvis det ikke er til dit eget barn, er det nok en god idé lige at forhøre dig hos forældrene, inden du køber. Så er du sikker på, at et gyngestativ er ønsket.

Byggeklodser

At underholde ungerne kan være svært hvis de har mange forskellige aldre, men Lego eller lign. Kan næsten altid samle dem. Det vil derudover også præge kreativiteten en del, og måske også hjælpe lidt på sammen holdet i søskendeflokken. 

En højtaler til værelset 

BANG! Døren til teenageværelset smækker i, og snart lyder der musik fra højtaleren. En Bluetooth højtaler er en genial gave til børn i denne alder. Så kan de nemlig høre lige den musik, de vil, og de kan endda tage højtaleren med sig, hvis de skal besøge vennerne. Musikken vil være et sejt samlingspunkt for vennerne, og måske de første spæde skridt til lidt fest kultur?

En tur i biografen 

De fleste større børn elsker en tur i biografen med forældrene eller vennerne. Især hvis de også må få popcorn, slik og sodavand til filmen. Det er altid en oplagt gave til børn på 10 og 11 år. 

Kompliceret bilbane

Bilbane med fjernstyrede biler en god gave til børn på 10 år eller deromkring. De bruger stadig meget tid på at lege, men er samtidig også i stand til at samle en mere kompliceret bilbane

Bordfodbold

Elsker gavemodtageren fart over feltet og masser af action? Bordfodbold er en genial aktivitet på børneværelset, som er sjovt at spille, når vennerne er på besøg. Hvis pladsen er trang, kan du nøjes med at købe en lille udgave. En gave, der bliver ved med at være sjov.

Find flere gaver til børn her.