Legetøj i børneværelse

HAY kasser til det moderne hjem og til børneværelset

De populære foldekasser fra HAY, er den perfekte detalje til det moderne danske hjem. Foldekasserne har et enkelt og grafisk udtryk, som passer ind i de fleste hjem.

HAY foldekasser er holdt i rolige og flotte farver, så de ikke tager for meget fokus fra husets øvrige interiør, samtidig med at de giver et flot og farverigt udtryk til hjemmet.

Med HAY kasser kan du sætte et unikt og personligt præg på dit hjem, ved at sammensætte de forskellige farver på en måde, som du rigtig godt kan lide dem. HAY kasserne kan bruges i en praktisk sammenhæng, men de kan også bruges som udsmykning i hjemmet.

Hos Little Happy finder du et stort udvalg af de populære HAY Colour Crates, som har taget de moderne danske hjem med storm. HAY foldekasser har ikke bare et flot og grafisk udtryk, de er også rigtig praktiske og kan hjælpe med at gøre hverdagen nemmere og mere overskuelig for den travle børnefamilie.

Med HAY kasser i hjemmet kan i organisere alle jeres småting på en flot måde, så ved i altid hvor i har de forskellige ting når i skal bruge dem.

Sådan kan du bruge HAY kasser i hjemmet

Der er mange forskellige måder, hvorpå du kan bruge HAY kasser i hjemmet. HAY kassernes største formål er opbevaring, og du kan derfor bruge dem til flere forskellige ting, for at få den opbevaringsløsning, som du har brug for.

HAY kasserne kommer i flere forskellige størrelser, hvilket giver dit et væld af muligheder, når det kommer til hvordan du vil anvende dine HAY kasser. De populære foldekasser skaber det fineste udtryk i hjemmet, og derfor behøver foldekasserne heller ikke at have anden funktion, end at give hjemmet lidt farve og kant.

Men de smarte foldekasser er også rigtig gode til at skabe overblik, hvilket kan være fantastisk i en travl hverdag, så er der mere tid til alt det sjove i hverdagen. Men HAY kasser kan også bruges på andre måder, nemlig:

  • På børneværelset – På børneværelset kan HAY kasserne være et helt fantastisk redskab, til at opbevare alt børnenes legetøj på en flot måde. HAY kasserne kan stables på børneværelset, og mixes i de farver, som dit barn bedst kan lidt. Samtidig kan HAY kasserne også både komme på hylderne, i skabet og under sengen på børneværelset. Legetøj kan ofte se rodet ud, og derfor er det en god idé at opbevare det i HAY kasserne, som har et enkelt udtryk. På den måde vil det ikke se for rodet ud, selvom de er fyldt med legetøj. Med HAY kasser som opbevaring på børneværelset, er der plads til at larme lidt mere med for eksempel billeder eller børnetapet.
  • I tøjskabet – Vi kommer ikke udenom, at det er svært at holde tøjskabet pænt og velorganiseret. Dette gælder både de voksnes tøjskab, men også børnenes. Her kan HAY kasser hjælpe med at få organiseret både sokker og undertøj, eller andre småting i tøjskabet. På den måde får i opbevaret de ting, som ofte ser rodet ud, samtidig med at tøjskabet får en flot og enkelt udtryk. Har du et helt lille barn, kan det være svært at opbevare børnetøjet i et skab. Derfor kan HAY kasser være en god løsning, fordi de kan fungere ligesom skuffer, hvilket gør det langt nemmere at opbevare børnetøjet på en overskuelig måde.
  • På skrivebordet – På skrivebordet kan HAY kasserne være med til at opbevare alle de småting man ofte har, samtidig med at det ser pænt ud. Et skrivebord kan hurtigt komme til at se lidt kedeligt ud, så derfor kan du med fordel tilføje nogle HAY kasser til bordet, for at få lidt farve ind i det kedelige kontorarbejde. HAY kasserne kan være gode til at indeholde alle de små ting på kontoret, men også til forskellige papirer, fordi en HAY kasse medium passer perfekt til at opbevare A4 papir i.
  • På badeværelset – Du kan nemt bruge de flotte HAY kasser på badeværelset, til at opbevare de ting, som kan være svære at få plads til derude. Du kan opbevare hele familiens småting i de fine HAY kasser, i kan sågar have en kasse hver ude på badeværelset, så de er nemme at tage frem når i skal bruge dem. 

HAY kasser til alle slags opbevaring

De populære HAY kasser kan bruges til at opbevare stort set alle ting, så i kan med garanti få opfyldt jeres opbevaringsbehov med de smarte foldekasser. HAY kasserne kommer i hele 3 forskellige størrelser, og i så mange fine farver, at i med garanti finder en foldekasse som i bare ikke kan leve uden.

De fine HAY kasser small, er rigtig gode når i skal opbevare småting. De små HAY kasser har en god størrelse, fordi de ikke kan indeholde mere end hvad der er overskueligt, samtidig med at der kan være det man har behov for i dem.

HAY kasser medium er perfekte til at indeholde legetøj, børnetøj eller andre ting, særligt på børneværelset. HAY medium er rummelige og kan indeholde meget, samtidig med at de er nemme for børnene at betjene, fordi der ikke kan komme så meget i, at børnene ikke kan flytte på dem.

Den sidste størrelse, nemlig HAY large, er gode når de store ting skal opbevares. De store HAY kasser kan nemt stables eller opbevares under sengene, så i har mulighed for rigtig meget opbevaring, også selvom i bor småt.