3 piger på legeplads

5 ideer til gaverne til børn på 11-14 år

Skal du til fødselsdag hos et barn på mellem 11 og 14 år, men mangler du inspiration til gaven? Uanset hvad anledningen er, til at du skal give en gave, får du her 5 idéer til gaver, der egner sig til børn i aldersgruppen 11-14 år.

Det kan være vanskeligt at finde en god gave, der egner sig til et barn på mellem 11 og 14 år. Det er dér, børnene så småt begynder at ændre interesser, hvorfor det handler om at vælge en gave, som ikke er for børnevenlig, men som samtidig er alderssvarende.

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal købe, får du herunder 5 konkrete tips til gaver, du kan lade dig inspirere af. Det afhænger naturligvis også af, hvad barnet interesserer sig for, hvis du vil sikre dig, at du ikke rammer ved siden af.

1: Gaming-udstyr

Gaming er mere oppe i tiden, end det nogensinde har været før. Derfor kan du med fordel investere i et gaming-bord, som blandt andet fås hos Altileg.dk, et godt headset, en ny gamer-mus eller noget helt fjerde, som kan anvendes, når der skal games.

2: PlayStation 5

Den nye PlayStation er ikke kommet på markedet endnu, men det forventes, at den rammer julehandlen. Når den lander, er der dog ingen tvivl om, at det bliver en succes uden lige. Du kan derfor med fordel begynde at spare op, hvis du virkelig ønsker at give en gave, der tager kegler.

3: Fatboy-sækkestol

Man skal sidde godt, når man er inde på sit værelse – og findes der noget, man sidder bedre i, end en god sækkestol? Fatboy er kendt for at producere nogle af de mest komfortable sækkestole i hele verden, hvorfor den egner sig perfekt til børne- og teenageværelset.

Det bedste er, at den fås i stort set alle former, størrelser og farver, så du kan vælge lige præcis dén, du føler, der passer bedst til gavemodtageren. De kan dog hurtigt komme til at fylde en del, hvorfor du bør sikre dig, at der er plads til den på værelset, før du køber den.

4: DJ-udstyr

Hvem har ikke drømt om at blive DJ på ét eller andet tidspunkt i løbet af livet? Mange børn og unge går rundt og drømmer om at blive en internationalt anerkendt DJ – eller måske bare være DJ i sit eget mobildiskotek?

Uanset hvad, kan du bidrage til at holde liv i drømmen ved at investere i DJ-udstyr. Det egner sig perfekt som gave, og så kan du få DJ-pulte i stort set alle prisklasser. Du kan læse mere om det forskellige udstyr, du kan købe, hos Djhuset.dk.

5: En bærbar computer

Alle har behov for en bærbar computer i forbindelse med skoleopgaver, kreative hobbyer og underholdning. En god bærbar computer koster faktisk ikke alverden nutildags, og den vil med garanti glæde personen, der modtager gaven.