Sød baby

Lad barnets første gave være en slyngevugge

Det er meget forskelligt hvad forældre prioriterer at købe til deres nyfødte barn – især som den første gave. Babyudstyr som barnevogn, tremmeseng, pusleplads og lignende er udstyr, der står øverst på forældres lister.

Hen ad vejen anskaffer forældrene sig mere udstyr i takt med, at de opdager de mangler noget. Slyngevuggen er en af de ting som mange forældre anskaffer sig til sit barn fra starten. Hvorfor det også er en populær ”første gave” til barnet.

Med god grund, for den er helt fantastisk til at få barnet til at falde til ro. Undersøg markedet for slyngevugger, så du kan finde den rette variant til dit barn.

Hvad går du efter?

Det er meget forskelligt hvad den enkelte familie ser efter når de skal investere i en slyngegynge. Nogle forældre går udelukkende efter mærket og dermed udseende på produktet, imens andre fokuserer meget på prisen. Det varierer meget hvad produktet koster.

Du kan få en billig slyngegynge for 500 kr. men så er kvaliteten typisk også derefter. De dyrere slyngegynger koster hurtigt et par tusind kr. hvis du gerne vil have en model, der kan holde i lang tid. Det er en god ide at du holder øje med tilbud, da du kan være heldig, at den ønskede model bliver nedsat. Du kan se tilbud her.

Mange fordele

Slyngegyngen er fantastisk på mange måder, fordi du kan lægge dit barn i den når du skal lave nogle andre ting. Engang imellem har dine arme brug for hvile, da du ikke kan gå med barnet i favnen hele tiden. Slyngegyngen giver dit barn tryghed, da slyngen omfavner barnet.

Denne omfavnelse er med til at skabe de trygge rammer for barnet. Dit nyfødte barn kan dermed ligge i slyngegyngen i mange timer, da den skaber de perfekte rammer for en god lur.

En god investering

Slyngegyngen kan opsættes i lige det rum som du vil have den i. Mange vælger at opsætte den i stuen, da det er det rum hvor man mest opholder sig. Du kan nemt vugge barnet i den hvis barnet bliver uroligt og kan hele tiden have et vågent øje over slyngegyngen, imens du ordner andre praktiske opgaver i hjemmet.

Når dit barn er blevet for stor til at bruge udstyret, så kan du altid gemme den til barn nummer to eller sælge den til en anden familie. Mange forældre kan godt lide at købe brugt babyudstyr i god kvalitet, da de kan spare en del penge fremfor at købe varen fra ny.

Noget af det bedste babyudstyr

Ifølge spørgeundersøgelser kan forældre slet ikke undvære slyngegyngen til deres nyfødte barn. Den er på top tre listen over de mest uundværlige ting i den første tid.

Vil du gerne finde en anden gave til barnet, så find inspiration her.