Pige med en gave

3 gode gaver, du kan forære til et barn

Kender du et barn, som skal have en gave? Det kan være svært at finde det helt rigtige, da børn hurtigt skifter interesser.

Dét, der hittede i sidste måned, hitter ikke nødvendigvis i denne måned. Heldigvis findes der en række universelle gaver, som stort set altid er et hit. Her har vi samlet tre af dem.

#1: En spændende malebog

De fleste børn elsker at tegne og male – og derfor er en malebog den oplagte gave, hvis du er i tvivl om, hvad du skal forære et barn. Du kan få malebøger i mange forskellige udgaver og sværhedsgrader, og det handler naturligvis om at vælge en gave, som matcher barnets udviklingstrin.

Du kan finde et stort udvalg af malebøger hos Ciha.dk. Malebøgerne byder på spændende og udfordrende motiver, som børn elsker at farvelægge. Der er noget for enhver smag, og den vil helt sikkert trække kegler til børnefødselsdagen, under juletræet eller bare, hvis barnet har gjort sig fortjent til en gave.

#2: En sød dukke eller en sej actionfigur

Uanset, om du skal finde en gave til en pige eller en dreng, er der altid mulighed for at forære en figur af én eller anden art. Det kan enten være en dukke eller en actionfigur. Mulighederne er mange, og der er ingen, der siger, at en pige ikke også kan lege med actionfigurer, og drenge ikke kan lege med dukker.

Det handler om at finde en gave, som matcher det barn, du skal forære gaven. Det er derfor en god idé at sætte dig ind i, om han eller hun er mest til dukker eller actionfigurer, før du vælger én af delene. Hvis du er i tvivl, er det måske en bedre idé at lade være med at købe en dukke eller figur og i stedet vælge en anden gave.

#3: En blød og nuttet bamse

De fleste børn elsker bamser. Det er dog ofte de yngste børn, som er gladest for bamser – og derfor er det en god idé at forære en sød bamse, hvis du kender et barn, som endnu ikke har hele værelset fyldt med små, søde og bløde bamser. Her er mange muligheder, og det er kun fantasien, som sætter grænserne.

Hvis du er i tvivl om, hvilken bamse du skal vælge, kan du altid forhøre dig om de aktuelle modediller og tendenser blandt børn, når du er nede i legetøjsforretningen. Der er selvfølgelig altid de klassiske bamser med dyremotiver, men det kunne også være en Gurli Gris-bamse eller en bamse med et andet motiv, som børnene kender.