Små gaver

10 gode pakkelegsgaver til børn

En pakkeleg er en fantastisk måde at bringe familien og venner sammen på, da der ikke er meget, der kan gøre mennesker mere sociale end en lille, venskabelig konkurrence. Og hvad er da egentlig bedre end hyggeligt samvær og gode gaver? Særligt når man er barn.

Står du og skal til at planlægge en pakkeleg og mangler ideer til gode pakkelegsgaver til børn, så kan du måske finde lidt inspiration herunder.

Små bamser

Mange børn holder af bløde bamser, som ligner deres yndlingsdyr eller -figur. Det er meget svært at finde et barn, som ikke har en lille samling af bamser i dag, hvilket gør det til et perfekt valg som pakkelegsgave til børn. Der findes utallige slags, så der er noget til ethvert barn.

Figurer

Nogle børn kan lide at lege med figurer af fx dyr eller superhelte. Hvis dit barn er et af dem, kan det være en god ide at udvide samlingen af figurer ved hjælp af en pakkelegsgave. Børn kan helt sikkert altid bruge flere superhelte til at redde den verden, deres fantasi skaber, når de leger.

Slik

De fleste har lidt af en sød tand og vil ikke sige nej til slik – især ikke børn. En lille slikpose eller to kan derfor også være et fint valg til pakkelegen. Vil du gerne gøre de søde pakkelegsgaver til børn endnu sjovere, kan du købe anderledes slik hos Ikiosk.dk.

Tuscher og blyanter

Mangler du gaver til en pakkeleg, hvor nogle af børnene er lidt kreative i deres fritid, kan nogle nye tuscher og blyanter være fantastiske pakkelegsgaver til børn. Støt børnenes kreativitet og ideer med pakkelegsgaver, de kan bruge i fritiden. På den måde kan de også tage noget af julens magi med i skole, når juleferien er slut.

Malebøger

Ligesom tuscher og blyanter, kan malebøger være tiltalende for de kreative børn, som holder af at tegne og male. Der findes mange varianter, og ofte er dyr eller figurer fra tegnefilm blandt de mest populære temaer blandt malebøger.

Sjove høretelefoner

Med al den teknologi, vi har i hverdagen, får børn efterhånden mobiler i en tidlig alder. Et sjovt sæt høretelefoner med fx smileys eller katteører på er derfor også en mulig pakkelegsgave. Man kan finde et udvalg af dem i fx Flying Tiger butikkerne rundt omkring i landet til ganske få penge.

Penalhuse

Mange børn kan godt lide at fremvise seje ting i skolen. Et fedt penalhus med fx superhelte på, er derfor lige sagen som en pakkelegsgave til børn. Hvis et barn er glad for sine skoleting, øger det også glæden ved at gå i skole.

Sjove viskelædere eller linealer

Hvis et penalhus virker lidt for voldsomt som en lille gave til pakkelegen, så kan et sæt med en blyantspidser, et viskelæder og en lineal med seje motiver også være en fin ide. Sådan nogle sæt findes mange steder til en billig pris, og kan ofte fås med motiver som fx superhelte og prinsesser.

Farveskiftende lamper

Små, farveskiftende bordlamper, der kører på batterier og har former som dyr, rumraketter, biler, eller hvad der interesserer dine børn, findes i mange varianter og kan købes billigt nogle steder. Sådan en lampe kan være et sjovt dekorationsemne til børneværelset og kan endda også fungere som en natlampe.

Pædagogiske træpuslespil

Pakkelegsgaver for børn, der kan have godt af lidt udfordring, kan være fx et pædagogisk træpuslespil, hvor træklodser låser hinanden i et bestemt 3D-mønster, eller en velkendt professorterning. Find evt. flere ideer til pakkelegsgaver til børn på familiebloggen 100hjerter.dk.