Dreng med legetøjspistol

Giv børnene legetøjsvåben og bliv meget populær

Børn – og nok i særdeleshed drenge – har altid være vilde med at lege røvere og soldater, politi og tyveknægte og andre lege, der involverer pistoler og geværer.

Derfor er det da også en rigtigt god idé at arbejde i den boldgade, når du er på udkig efter den perfekte gave til drengene derhjemme. Det kan være alt fra Nerf shotgun og pistol over til bue, pil og skydeskive, som kan sikre dig toppen af popularitetshylden derhjemme.

Nerf shotgun

Med en Nerf shotgun kan dine unger lege vilde pistol-lege indenfor, fordi det, der skydes med, er baseret på skum. Nerf producerer en perlerække af plasticvåben til ungerne, og fælles for dem alle er, at du ikke risikerer at sidde i et hjem med smadrede lamper, tv og vinduer, når legen går vildt for sig.

Virksomheden bag Nerf gun startede egentlig med at sælge skumbolde, så børnene havde en mulighed for at spille indendørs bold uden at risikere at smadre en masse ting. De har efterfølgende udvidet deres produkt portefølje, så den primært omfatter våben, der kan skyde med blandt andet dartpile i skum.

En Nerf shotgun er en super god gave til drengene derhjemme, fordi den appellerer til deres yndlingslege, de risikerer ikke at komme til skade, når de skyder efter hinanden, og du skal ikke være bekymret for dit hjem.

En Nerf shotgun er med andre ord et ret godt valg for alle parter.

Pistol og gevær

Skal det være lidt mere autentisk, kan du købe plastic gevær og pistol til drengenes politi og røvere-lege. De er ofte lavet på en måde, så det ligner et gevær og en pistol, og dermed fanger de straks drengenes opmærksomhed. Og at lege krig som børn føles altså lidt mere ægte, når man har en pistol eller et gevær, der rent faktisk ligner den ægte vare.

Børn har altid leget krig, og det har du helt sikkert også selv gjort som lille. Det er en actionfyldt leg, som børnene lever sig ind i med liv og sjæl. Og derfor vil en pistol eller et gevær helt uden tvivl falde i god jord – også selvom ungerne måske allerede har en eller flere pistoler og geværer på lager.

Bue og pil

Kan du huske legene med cowboy og indianere, fra da du var lille? Det er endnu en af de mange gode børnelege, som aldrig går af mode. Og derfor kan man stadig købe bue og pil i legetøjsforretningerne, hvor de går som varmt brød. Du kan også overveje at tilkøbe en skydeskive, når du alligevel køber bue og pil.

Med en skydeskive kan I holde konkurrencer derhjemme om, hvem der bedst kan ramme skydeskiven med bue og pil. Børn elsker at konkurrere, og de fleste børn kan godt lide at øve sig og få ros med på vejen. Og med en bue, pil og skydeskive vil barnet kunne få små succesoplevelser, når det rammer en skydeskive.

Find flere gode gaver til børn i alle aldre her.